Nieuws

Nieuws

Gelukkig komen er zo langzamerhand weer wat mogelijkheden kunstbeurzen en galeries en musea te bezoeken.

Tefaf
Dit jaar vond er van 9 t/m 13 september een een online beurs plaats.
Volgend jaar staat de Tefaf gepland op zaterdag 12 t/m zondag 20 maart.
www.tefaf.com

Art Rotterdam
10 – 13 februari 2022
Een gerenommeerde en verrassend gevarieerde kunstbeurs. De scherpe focus op jonge kunst, de verscheidenheid van de verschillende secties, de verbinding met de stad Rotterdam en de fascinerende locatie verlenen Art Rotterdam een unieke uitstraling.
www.artrotterdam.nl

OBJECT Rotterdam
Ook OBJECT Rotterdam sluit aan bij Art Rotterdam en vindt plaats van 10-13 februari 2022. OBJECT is een beurs op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst en is een must see voor vakgenoten, verzamelaars en designliefhebbers. Elk jaar strijkt OBJECT neer in een iconisch gebouw in of rond Rotterdam, de designers zijn zelf aanwezig om hun ontwerpen toe te lichten.
www.objectrotterdam.com

KunstRai Amsterdam
Van 13 t/m 18 april vindt de KunstRai in Rai Amsterdam plaats. De KunstRAI is de langstlopende beurs voor hedendaagse kunst van Nederland, waar kunstkenners en kunstliefhebbers de gelegenheid krijgen om de beste en nieuwste kunstwerken te zien en/of kopen. Naast de galerieën zijn er solostands, waarin één kunstenaar centraal staat zodat bezoekers meer inzicht in zijn of haar werk kunnen krijgen.
www.kunstrai.nl

Tussen Kunst en Kitsch
In de aflevering van Tussen Kunst en Kitsch van 4 november 2020 werd een klein formaat vijzel getoond van de vijzelgieter Henrick ter Horst uit Deventer, jaar 1661. In de uitzending werd gesproken over de staat van deze vijzel en vertelt de expert, Remco van Leeuwen, ons dat een vijzel beoordeeld wordt op zijn scherpte. In ons assortiment hebben we ook een vijzel van Henrick ter Horst te koop. Deze vijzel verkeert in zeer goede staat en beschikt ook juist over zijn scherpte. Bekijk onze vijzel van Henrick ter Horst in het menu bij de categorie Koper/Tin/Messing en hieronder kunt u het fragment uit Tussen Kunst en Kitsch bekijken.